top of page
376857886_1006883587432841_3935143559259408203_n.jpg

Handige info

Alle info over Deurne Beleeft hier op een rijtje.

Bereikbaarheid

Adres

R.A.F.C stadion Jan Welterslaan 

2100 Deurne (Antwerpen) 

 

 Mobiliteit & Parking

Er werd een uitgebreid mobiliteitsplan opgemaakt om het verkeer van en naar Deurne Beleeft in goede banen te leiden.

.

Met de fiets:

Wie per fiets komt, kan zijn stalen ros kwijt in de GRATIS fietsenparking ter hoogte van het voetbalstadion.

 

Met het openbaar vervoer:

Deurne Beleeft is goed te bereiken met tram 5 en bus 19. De bussen stoppen aan halte TER HEYDELAAN ter hoogte van de Delhaize.

 

Met de auto :

Daar op dezelfde avond de Ladies Profronde plaats vindt, zijn auto parkeerplaatsen eerder SCHAARS. Dus neem de fiets, het openbaar vervoer of bewegen kan geen kwaad, kom te voet.

 

Met de deelfiets:

Op wandelafstand van de site vindt je station 231 (Delhaize)

 Antwerpen velo https://www.velo-antwerpen.be/nl/fiets-vinden                                                     

Opgelet voor wildparkeren

De lokale politiezone hebben een nultolerantie voor wildparkeren. Vermijd dus een GAS-boete en parkeer je reglementair. Voor het geld van een boete kun je beter iets extra’s drinken of eten.

Privacy

Ook dit jaar zullen er weer fotografen en camera mensen rondlopen tijdens “Deurne Beleeft” om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Iedereen die het event betreedt geeft automatisch toegang voor de registratie en het gebruik van het beeldmateriaal aan de VZW, de organisatie achter “Deurne Beleeft”, en haar partners, en accepteer je alle voorwaarden voor promotionele doeleinden.

EHBO

Je vindt de uitgebreide EHBO-hulppost duidelijk aangeduid op het terrein via de lichtkrant, indien nodig is er afvoer naar AZ Monica.

Overlast

Speciale aandacht gaat naar een goed nabuurschap. We zien onze buren graag en vica versa. Gelieve bij het verlaten van het event dan ook hetzelfde respect voor onze buren op te brengen zoals wij ook doen. Ook volgend jaar willen we terug organiseren. Alvast bedankt.

Ook hanteren wij als organisatie een “zero” tolerantie met betrekking tot drugs, wapens, en legal hights. Indien in het bezit van deze producten wordt je onmiddellijk van de site verwijderd door de stewards. Er is controle aan de ingang.

 

Wildplassen is voor zeikerds:

Wildplassen is niet tof en is voor zeikerds. Vraag je dus eens af of je het zelf zo leuk zou vinden dat iemand tegen je brievenbus of gevel plast. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen zodat je geen GAS-boete riskeert. Een verwittigd man is een proper man.

 

Af van afval:

afval hoort NIET thuis op de grond en "her" en "der". maar enkel in de voorziene vuilnisbakken. Deze zijn voldoende aanwezig op de locatie, gelieve ze dan ook te gebruiken, zo blijft het voor iedereen netjes en aangenaam.

 

Duurzaam:

We zijn een duurzaam gebeuren en hopen dat je ons hierbij helpt. Het is verplicht maar we doen het ook met plezier.

 we gebruiken enkel nog wisselbekers en PET-flesjes. Wisselbekers wisselen jullie in aan de togen. Dat geldt ook voor de PET-flesjes die je ofwel leeg in onze PMD en etensresten in REST vuilnisbakken stopt, ze zijn dan ook ruim aanwezig op de site, of je kan ze ook aanbieden aan de togen. 

.

Eten en drinken

Geen eigen drank:

Om Deurne Beleeft ieder jaar georganiseerd te krijgen heeft de organiserende vzw een aanzienlijk budget nodig. Elke eurocent die de vzw ontvangt gaat terug naar het festival, en dus is elke eurocent steun is er eentje voor het welslagen van onze editie.

Eigen drank helpt ons dus niet vooruit en is om de hierboven vermelde redenen verboden. Aan de inkom zal hierop op een klantvriendelijke manier toegekeken worden.

 

Drankjetons en wisselbekers:

Wij werken ook dit jaar met jetons. Je kan deze aankopen aan onze kassa’s. 

Betalen kan via bancontact en Payconic ook cash aanvaarden wij nog steeds. 

Een wisselbeker krijg je bij aankoop (waarde 1 jeton). Na afloop lever je de beker in (teruggave 1 jeton) en kan je er nog een pet-drank mee aankopen.

 

Food corner:

Dankzij de medewerking van een aantal cateraars bieden we dit jaar opnieuw een food corner aan. Dat betekent dat je er vanaf aanvang van het event terecht kan voor een lekkere hap. Smakelijk!!

bottom of page