top of page
Pink Black Luxury Elegant Personal Brand Logo.png

De plezantste VIP van 't stad!!

De vip beleving van Deurne Beleeft is elk jaar een groot succes. Kom gezellig tafelen in een exclusief kader en gooi daarna de beentjes los op Deurne Beleeft. Dit jaar belooft een onvergetelijk feest te worden. Mis dit niet! Laat de champagne maar knallen en geniet van een onvergetelijke ervaring in een exclusieve setting, omringd door heerlijk eten, goed gezelschap en een onvergetelijke sfeer!

Wil jij deze editie vanaf de eerste rij bijwonen?

Dat is mogelijk! Hieronder vind je meer informatie over onze VIP arrangementen waaruit je kunt kiezen. Voel je vrij om meer details en prijzen op te vragen:

 

1. VIP Lunch Violin + VIP Café: Laat je verwennen met een uitgebreid meergangenmenu en geniet vervolgens van het VIP-café van 16.30 uur tot 23.30 uur. Een onvergetelijke ervaring voor de ware fijnproever!

 

2. VIP-champagnetafel: Neem plaats aan jouw champagnetafel op ons VIP deck en geniet van gratis frisdranken, bieren en luxe fingerfood van 19.00 uur tot 23.30 uur. Een avond vol verfijning en ambiance! 

 

3. VIP-café: Ontspan en geniet van gratis frisdranken en bieren in het VIP-café van 19.00 uur tot 23.30 uur. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en te ontspannen in een leuke setting waar plezier centraal staat! 

 

Laat ons weten welk arrangement je voorkeur heeft en we verstrekken graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

marc.claus@telenet.be

VIP BELEVING

bottom of page